Sănătate şi frumuseţe pentru toată familia!

Gold Collagen

Mamarin
Mamarin

MAMARIN este recomandat femeilor însărcinate, la care sarcina este însoțită de astfel de simptome ca: stări de slăbiciune, oboseală și greață. Preparatul este de asemenea recomandat pentru femeile care numai își plănuiesc sarcina, care suferă de insuficiența vitaminei B6 în regimul alimentar.

MAMARIN este un supliment alimentar care servește drept sursă de extract de rizomi de ghimbir și de clorhidrat de piridoxină. Vitamina B6, componentă a MAMARIN ULUI, contribuie la controlul activității hormonale și ajută la funcționarea corectă a sistemului nervos, dereglarea căruia poate cauza greață în perioada sarcinii. Vitamina B6 de asemenea contribuie la reducerea senzațiilor de oboseală, slăbiciune, precum și ajută la menținerea stării psihologice bune a viitoarei mame.

Artrostaw
Artrostaw

ARTROSTAW este recomandat pentru suplimentare la orice vârstă în scopul menținerii flexibilității și întreținerii în formă a articulațiilor în întregul organism. Acesta este indicat, în mod special, persoanelor care practică exerciții fizice, muncă grea, persoanelor active fizic și atleților care ar putea risca supraîncordarea articulațiilor. Formula este recomandată în timpul convalescenței după leziuni articulare, precum și pentru persoanele supraponderale, cu vârstă medie si în etate, care suferă de uzura excesivă a elementelor articulare. De asemenea, ARTROSTAW este recomandat femeilor în perioada menopauzei.

Glukozin
Glukozin

GLUKOZIN, ajută la controlul nivelului glucozei în sânge, este recomandat pentru suplimentarea zilnică a persoanelor cu tendință de creștere a nivelului glucozei în sânge, și în special pentru persoanele cu program de pierdere în greutate sau pentru persoanele ce suferă de diabet zaharat de tipul 2.

GLUKOZIN este un supliment alimentar, sursă de zinc, vitamina B6, extract de frunze de Dud Alb, scorțișoară și frunze de Gudmar. Zincul ce se conție în formula preparatului, ajută la menținerea metabolismului glucidic. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului proteinic și glicogenic corect și la controlul activității hormonale, în plus, ajută și la activitatea corectă a metabolismului homocisteinei, creșterea nivelului căreia, se consideră ca duce la dezvoltarea diferitor boli. Substanțele active din extractele vegetale, ce se conțin în preparat, ajută la menținerea normală a cantității de glucoza în sânge.

Leveren
Leveren

LEVEREN este un supliment alimenta, ce se recomandă persoanelor care doresc să aibă grijă de metabolismul lipidic normal și funcționarea normală a ficatului. De asemenea, preparatul se recomandă persoanelor cu deficiența de vitamina B6 și acid folic în regimul alimentar.

LEVEREN reprezintă un supliment alimentar bogat în  L-ortinină, L-aspartat, bilineurină, extract de frunze de anghinare și rădăcină de cicoare, vitaminele B6 și acid folic. Colina ce se conține în preparat, contribuie la metabolismul lipidic normal și la funcționarea adecvată a ficatului. De asemenea, colina în complex cu vitamina B6 și acidul folic contribuie la metabolismul  normal al homocistitei, creșterea concentrației în sânge a căreia poate servi drept factor în dezvoltarea multor maladii.

Climastop - menopauză
Climastop - menopauză

CLIMASTOP este recomandată femeilor după 40, în timpul perimenopauzei. Formula conține substanțe naturale, esențiale pentru atenuarea discomfortului cauzat de micșorarea cantității de hormoni feminini - estrogen.

CLIMASTOP este un supliment alimentar, sursă de magneziu, vitamina B1, B6, C, extract de frunze de Roiniță. Izoflavonii din soia reglează balanța hormonală în organismul feminin, acționînd în 2 direcții: înlocuirea hormonilor feminini în absența lor, sau din contra, reducerea acestora în cazul excesului lor. Roinița are efect calmant, reglează ritmul cardiac și stările de nervozitate în timpul menopauzei. Magneziul și vitamina C contribuie la menținerea normală a stării sistemului osos, iar tiamina contribuie la funcționarea normală a inimii. Vitamina C, de asemenea, contribuie la protejarea celulelor întregului organism de la stresul oxidativ și la formarea normală a colagenului, pentru asigurarea funcționării normale a sistemului vascular.

Avenea Essence
Avenea Essence

AVENEA ESSENCE este un preparat natural, fără hormoni. Componentele preparatului ajută la menținerea corespunzătoare a calității vieții sexuale a femeii. În special este recomandat femeilor care folosesc contraceptive orale, antidepresive, femeilor în perioada menopauzei și acelor care doresc să-și mențină calitatea vieții sexuale.

Eficacitatea AVENEA ESSENCE este rezultatul combinației reușite a aminoacidului L-arginină cu extractele concentrate din plante, minuțios selectate. Aminoacidul L-arginină îndeplinește funcția de substrat principal pentru producerea în organism a oxidului de azot - cel mai important neurotransmițător, responsabil pentru reacția sexuală adecvată a organismului. Efectul preparatului este suplinit și de extractul de ovăz (Avena sativa) și damiană (Turnera aphrodisiaca).

Amarin - te simți bine în călătorii!
Amarin - te simți bine în călătorii!

AMARIN în formă de minipastile ușor de înghițit, este recomandat pentru persoanele care greu suportă călătoriile în automobile și alt transport precum: autocare, trenuri, corăbii, avioane, etc.

AMARIN este un supliment alimentar ce servește drept sursă de vitamina B6 și extract de rizomi de ghimbir. Vitamina B6, ce se conține în formula AMARIN, contribuie la controlul activității hormonale și ajută la funcționarea corectă a sistemului nervos, dereglarea căruia este una din cauzele apariției senzațiilor de greață. Rizomii de ghimbir reglează secreția sucului gastric și salivei.

Preparatul AMARIN îl puteți procura în orice farmacie din Republica Moldova, sau prin comandă online cu ajutorul farmaciei online Apteka.md cu livrare la domiciliu în orice colț al țării.

Cosinus - nas și sinusuri
Cosinus - nas și sinusuri

COSINUS este preparat din ingrediente de înaltă calitate și este recomandat pentru persoanele care au grijă de sistemul imun și doresc să-și mențină tractul respirator, membrana mucoasei și în deosebi, sinusurile nazale în stare bună. Preparatul se recomandă, de asemenea, în perioada ploioasă de toamnă-iarnă, solstițiul de primăvară, precum și persoanelor ce suferă de difeciența vitaminelor A, B2, B12, în regimul alimentar.

COSINUS este un supliment alimenta, sursă de extract de: rădăcină de Gențiană, flori de Lumînărică, flori de Soc, părți aieriene de Verbenă și extract de frunze de Fierea Pămîntului, sursă de vitamina A, B2 și B12.

COSINUS contribuie la menținerea membranei mucoase în stare normală. Mai mult decît atît, vitamina A si B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului imun. Vitamina B12 la fel, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a metabolismului homocisteinei.

Uragin - tractul urinar
Uragin - tractul urinar

URAGIN este recomandat pentru persoanele care au grijă de imunitatea organismului și funcționarea corectă a sistemului urinar.

URAGIN este un supliment alimentar care servește drept sursa de vitamina C, extract de rachițele și coada calului. Vitamina C, ce se conține în formulă, protejeaza de stresuri oxidative și contribuie la reducerea stărilor de slăbiciune și oboseală. Coada-calului ajută la funcționarea corectă a sistemului urinar. Menținerea corespunzătoare a sistemului imun este necesarp pentru a păstra tractul urinar sănătos și a proteja celulele întregului organism de la stres oxidativ.

Suplimentul alimentar URAGIN îl puteți procura în orice farmacie de pe teritoriul Republicii Moldova, sau prin comandă cu livrare la domiciliu prin farmacie online Apteka.md .

MODUS - zi liniștită
MODUS - zi liniștită

Preparatul MODUS reprezintă un supliment alimenta cu extract uscat de roiniță, magneziu, extract uscat de conuri de hamei, extract uscat de levănțică și vitamina B6. Efectiv contra stres și stare de nervozitate.

MODUS zi liniștită sub forma de comprimate pe bază de plante se recomandă pentru suplementare în perioada de stres, nervozitate, iritabilitate și agitare pe parcursul zilei.

MODUS zi liniștita reprezinta un supliment alimenta ce conține magneziu, vitamina B6, levănțică, extract de roiniță și hamei. Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale, mai mult decît atît, împreuna cu magneziu contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și reducerea oboselii.

Acest produs îl puteți procura în toate farmaciile din țară sau cu livrare la domiciliu prin farmacia online www.Apteka.md

Ser-elexir cu extract de caviar negru şi colagen marin.
Ser-elexir cu extract de caviar negru şi colagen marin.

Ingrediente active: colagen marin, extract de caviar negru.
Serul conține un complex nutritiv intensiv pentru restabilirea elasticităţii pielii și lupta împotriva îmbătrânirii cauzate de schimbările legate de vârstă. Colagenul solubil marin ajută în mod activ la regenerarea, hidratarea şi compensarea pierderii aminoacizilor din piele, de asemenea are un efect de lifting. Extractul de caviar - o sursă bogată de vitamine și aminoacizi - hrănește pielea în mod eficient, are un efect protector, redă fineţea pielii. Ca rezultat al expunerii piele la această energizare, ridurile profunde sunt reduse, de parcă ar fi " umplute din interior", se reduc în mod semnificativ ridurile de expresie de pe frunte, cutele nazolabiale și ridurile din jurul ochilor. Pielea feţei se reface şi are un aspect mult mai tânăr.
Aplicare: curăţaţi pielea de impurităţi şi machiaj decorativ. Cu mișcări de masre lente, soluţia se aplică pe zonele feţei, mai predispuse la formarea ridurilor: frunte, colțurile ochilor, pliurile nazolabiale. După care se recomandă aplicarea unei creme hidratante.

Este bine de a urma cursul fiecare 2 luni. 1 curs = 1 flacon.

30 ml

NEW!!! Demachiant "Curăţarea perfectă" de la Gold Collagen!
NEW!!! Demachiant "Curăţarea perfectă" de la Gold Collagen!

Soluţie pentru îndepărtarea eficientă a machiajului de pe faţă şi ochi. Datorită componentelor de emoliere de origine natural, demachiantul oferă o senzaţie de puritate şi prospeţime a pielii de lungă durată. Colagenul de Acacia de Cauciuc revitalizează pielea încă de la etapa de curăţare, oferindu-i nutriţie şi hidratare şi ridicând  tonusul general al pielii. Pielea devine vizibil mai tânără şi capătă un ton strălucitor.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, cu riduri deja evidente sau la etapa de formare.

Mod de folosire: se plică o cantitate potrivită pe un tampon de bubmbac şi se curăţă pielea şi ochii. Nu spălaţi faţa după curăţare.

150 g.

NEW!!! Cremă Anti-Age î jurul ochilor de la Gold Collagen
NEW!!! Cremă Anti-Age î jurul ochilor de la Gold Collagen

Cremă cu un complex de componente anti-age, datorită căror îngrijeşte pielea din jurul ochilor, hidratînd-o, netezind ridurile şi îndepărtând pungile de sub ochi. Încetinește în mod eficient procesul de imbatranire a pielii și reduce semnificativ profunzimea ridurilor în zona numită "laba gâştii", datorită extractului de mesteacan african ,în forma unui complex excepţional Ellagi-C.

Colagenul de Acacia de Cauciuc revitalizează pielea, oferindu-i nutriţie şi hidratare şi ridicând  tonusul general al pielii.

Uleiul de argan - unul dintre cele mai scumpe, rare și prețioase uleiuri din lume, este o sursă de omega-3 si omega-6 acizi, ceea ce îl face cel mai eficient ulei pentru a combate radicalii liberi, de asemenea, menţine pielea tânără şi menţine mecanismele de apărare a acesteia.

Mod de utilizare: se aplică o cantitate potrivită pe suprafaţa pielii din jurul ochilor, curăţată anterior şi se masează dintr-un colţ al ochiului-ân celălalt şi invers,  până la îmbibare.

15 g.

NEW!!! Spumă pentru spălare de la Gold Collagen!
NEW!!! Spumă pentru spălare de la Gold Collagen!

Spuma delicată pentru îngrijirea feţei, curăţă efectiv pielea, înlăturând murdăria şi resturile cosmeticii decorative, fără ca să deterioreze stratul pielii protector. Nu usucă pielea, mentine suprafaţa pielii mată în timpul zilei, reface prospețimea pielii și strălucirea. Colagenul de Acacia de Cauciuc - un polizaharid natural - stimulează sinteza de colagen propriu a pielii, ajută la restabilirea balanţei hidrice optime, păstrează tonul si tinereţea pielii.

 

Mod de folosire: zilnic, seara şi dimineaţa se aplică pe pielea umedă a feţei, se masează uşor şi se clăteşte cu apă. Pentru îngrijirea complexă a pielii continuaţi procedura cu curăţarea pielii  cu apa tonică de la Gold Collagen.

150 g.

NEW!!! Mască cu Lifting Efect Imediat de la Gold Collagen
NEW!!! Mască cu Lifting Efect Imediat de la Gold Collagen

Mască pentru îngrijire intensivă a pielii.
Complexul unic de polizaharide de origine marină  EPS Seafill PA, asigură un lifting efect rapid și durabil, netezește ridurile mici si le reduce pe cele mai profunde, elimină cosecinţele surmenajului. Pielea imediat se hidratează şi devine mai suplă.

Acest complex nu numai că are ca efect de lifting facial, dar şi întărește în mod eficient țesutul conjunctiv prin stimularea producerii de colagen propriu a pielii.

Uleiul de argan dă un impuls puternic celulelor pielii pentru regenerare, protejează de la stresul oxidativ, şi prin urmare de la îmbătrânire datorită conținutului bogat de acizi grași polinesaturați, inclusiv omega-3 și omega-6.  Uleiul de argan hrănește perfect si catifeleaza pielea, făcând pielea mai elastică şi rezistentă în mod eficient la procesul de formare a ridurilor. Colagenul din Acacia de Cauciuc netezeşte uşor şi redă pielii o nuanţă radiantă.

Ca urmare a acestui efect triplu pielea radiază, faţa capătă un aspect proaspăt şi pare mai tînără.

Mod de utilizare: se aplică o cantitate potrivită pe pielea curată a feţei, gâtului şi zona decolteului, se lasă timp de 30 min, apoi se clăteşte cu apă sau ceai de ierburi.

80 g.

NEW!!! BB Crema "Piele ideală" 8 în 1 de la Gold Collagen
NEW!!! BB Crema "Piele ideală" 8 în 1 de la Gold Collagen

Produs multifuncțional unic, care combină avantajele unei creme pentru îngrijirea pielii și a fonului de ten. Datorită conţinutului de acid hialuronic, bb-crema oferă hidratare profundă a pielii timp de 24 ore. Complexul de uleiuri de macadamia si bisabolol calmeaza eficient pielea şi redă fineţea si catifelarea ei. Reducerea ridurilor si netezirea pielii de micro-relief este posibilă datorită acțiunii componentului inovator Vitalayer ® care elimină imperfecțiunile pielii. Colagenul Acaciei de Cauciuc netezește ușor și conferă pielii o nuanță radiantă. Combinația dintre antioxidanți și filtrele puternice UV , care protejează pielea de razele solare nocive şi previn astfel îmbătrânirea ei precoce.

Produsul poate fi utilizat ca un mijloc de îngrijire, și ca bază pentru machiaj. Crema uniformizează perfect tonul pielii, se ajustează după nuanţa acesteia, conferă feței un aspect proaspăt și strălucitor, dă un sentiment de lejeritate si confort.

Rezultatul - pielea perfectă, netedă şi mătăsoasă toată ziua.

Mod de utilizare: Se aplică dimineaţa pe pielea curătă a feţei şi gîtului.

30 g.